Leuke activiteiten in Orvelte

Leuke activiteiten in Orvelte, die worden aangeboden door Restaurant de Schapendrift. Wat dacht u van een ritje in een nostalgische huifkar, een gps-puzzeltocht of klootschieten in de schitterende omgeving van Drenthe? Alle mogelijke activiteiten zijn te combineren met smakelijke buffetten of bijvoorbeeld een feest als afsluiter. U bepaalt zelf de samentelling van de dag. Ook bieden wij complete dagarrangementen voor personeelsfeestjes, bruiloften, groepsuitjes, kinderfeestjes en meer!

Dagarrangementen in Orvelte

Onze dagarrangementen in Orvelte garanderen een dag vol plezier. Deze arrangementen zorgen voor een combinatie van leuke activiteiten, eten en drinken en het ontdekken van de schitterende omgeving. U wordt hartelijk ontvangen met koffie en thee in ons restaurant. Vanaf daar begint een onvergetelijke dag. ’s Middags staat een heerlijke lunch voor u klaar en tegen de avond verzorgen wij een hapje en een drankje of een compleet diner. Met onze leuke dagarrangementen in Orvelte wordt alles voor u geregeld.

Eropuit in Orvelte en omgeving

Alle activiteiten en dagarrangementen in Orvelte vinden plaats nabij Restaurant de Schapendrift. Eenmaal eropuit in Orvelte bevindt u zich in een groene omgeving met een prachtige historie. Het monumentendorp staat bekend om haar statige bomen, klinkersteegjes en ambachtelijke winkeltjes. Ook ligt het dorpje in de buurt van bijzondere natuurgebieden. Voor meer informatie over onze leuke activiteiten of arrangementen in Orvelte kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.