Een sfeervolle feestlocatie in Drenthe midden in het dorp Orvelte

De perfecte feestlocatie in Drenthe is zonder twijfel De Schapendrift. Voor elk type feest bent u hier aan het goede adres. Wij bezorgen u en uw gasten nét dat beetje extra om uw feest extra bijzonder te maken. Onze feestlocatie ligt midden in het dorp Orvelte en is erg sfeervol. De zaal is geschikt voor circa 200 personen en uiteraard bieden wij diverse mogelijkheden op gebied van hapjes en drankjes om u volledig te ontzorgen.

Een unieke feestlocatie in Drenthe voor al uw feesten en partijen!

Onze feestlocatie in Drenthe is geschikt voor allerlei feesten en partijen. Personeelsfeesten, familie- of vriendenfeestjes of een bonteavond om een schoolkamp in Orvelte spetterend te eindigen; voor elke type feest is onze locatie dé plek bij uitstek.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bruiloft, ontdek dan de vele mogelijkheden voor een geslaagde bruiloft om nog lang met veel plezier aan terug te denken. Er zijn diverse bruiloftarrangementen samengesteld om u volledig te ontzorgen. De arrangementen zijn gebaseerd op minimaal 50 personen. Kiest u voor één van onze arrangementen, dan hoeft u niets meer te regelen op het gebied van eten en drinken. U en uw gasten worden de hele dag verwend. Een bruiloft in Drenthe is origineel, bijzonder en bovenal onvergetelijk!

Combineer uw feest met een overnachting in De Borckerhof

Naar huis rijden is niet nodig, want op steenworpafstand liggen de groepsaccommodaties van De Borckerhof. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Na een geslaagde avond kunt u dus heerlijk overnachten in een van de luxe groepsaccommodaties.

Wilt u de avond afsluiten met een bijzondere overnachting, reserveer dan het Tolhuisje. In dit authentieke huisje kunt u bijzonder overnachten in een exclusieve bedstee. Een absolute aanrader voor bruidsparen om nog even bij de openhaard na te praten en romantisch te overnachten in de bedstee.

Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij maken er samen met u een onvergetelijk feest van.