Catering in Drenthe voor onze gasten

Voor catering in Drenthe gaat u naar Restaurant de Schapendrift. Wij verzorgen graag catering voor onze gasten. Als gast van Groepsaccommodatie Borckerhof kunt u daarom kiezen uit diverse smakelijke buffetten. Zomaar genieten van catering gedurende uw verblijf kan, maar ook tijdens een feestelijke gelegenheid halen wij graag alles uit de kast. U kunt onbezorgd genieten van catering in de groepsaccommodatie in Drenthe en hoeft de rest van de avond nergens meer aan te denken!

Uitstekende catering in Drenthe

Onze catering in Drenthe is een hele uitkomst. Overnacht u met familie, vrienden of ander gezelschap in onze groepsaccommodatie, dan is het natuurlijk heerlijk om een keertje niet te koken en gewoon aan te schuiven bij een uitgebreid buffet. De Schapendrift staat bekend om haar koude en warme buffetten met prachtig opgemaakte spiegels en schalen. Daarnaast is er ook een koffietafel-, winterkost- en dessertbuffet. Een leuk extraatje is dat alle buffetten naar wens aangepast kunnen worden. Onze catering geeft nét dat beetje extra aan uw avond.

Feest met catering in Drenthe

Feest met catering in Drenthe? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Gedurende feestelijke avonden serveren wij ook uitstekende buffetten naar keuze in Groepsaccommodatie Borckerhof. Op deze manier beleeft het hele gezelschap een geweldige avond onder het genot van lekker eten. Ontdek snel onze cateringmogelijkheden in Drenthe!