Groepsuitjes in Orvelte voor jong en oud

Groepsuitjes in Orvelte, daarvoor bent u bij De Schapendrift aan het juiste adres. Wij bieden allerlei leuke groepsactiviteiten voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsfeestje of vriendenuitje in Drenthe. U kunt bij ons terecht voor losse groepsactiviteiten, maar ook voor activiteiten in combinatie met een hapje en een drankje. Daarnaast bieden wij ook diverse dagarrangementen aan voor groepen. Een groepsuitje bij De Schapendrift in Orvelte is een echte aanrader!

Groepsuitjes in Drenthe met leuke activiteiten

Groepsuitje in Drenthe? De Schapendrift biedt allerlei leuke activiteiten. Zo kunt u met de hele groep een gezellige huifkartocht door de schitterende omgeving van Orvelte maken. Ook kunt u kiezen voor een avontuurlijke gps-puzzeltocht of klootschieten. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, De Schapendrift zorgt ervoor dat uw groepsuitje in Drenthe een hoogtepunt wordt.

Arrangementen groepsuitje in Orvelte

Het is tevens mogelijk een groepsarrangement in Orvelte te boeken. Op deze manier geniet u van een groepsuitje en wordt u volledig verzorgd. De samengestelde arrangementen bieden een prima combinatie van activiteiten, eten en drinken en het verkennen van de omgeving. Bent u benieuwd naar de arrangementen voor groepsuitjes in Orvelte, bekijk dan snel alle mogelijkheden.

Groepsuitje in Drenthe met overnachting

Groepsuitjes met overnachting zijn natuurlijk het allerleukst. Nabij Restaurant de Schapendrift ligt groepsaccommodatie De Borckerhof. Of u nu met een kleine of grote groep komt, u kunt na een gezellig en geslaagd groepsuitje in Drenthe voordelig overnachten in één van deze groepsaccommodaties. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.