Kinderfeestje in Orvelte, waar anders?

Een kinderfeestje houdt u natuurlijk in Orvelte! De Schapendrift biedt namelijk een fantastisch kinderarrangement voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Uiteraard zijn ouders en/of begeleiders ook van harte welkom. Het kinderfeestarrangement is een combinatie van leuke activiteiten en lekker eten en drinken met natuurlijk een verrassing als hoogtepunt. De kinderfeestjes bij De Schapendrift in Orvelte zijn voor kinderen vanaf 8 jaar.

Kinderfeestarrangement in Drenthe

Het kinderfeestarrangement in Drenthe start om 13.00 uur in ons restaurant. Iedereen wordt getrakteerd op een frietje, snack en iets te drinken. Altijd lekker! Voor de begeleiding is er koffie of thee. Om 14.00 uur volgt een bezoek aan ZooBizar waar de kinderen allerlei bijzondere dieren te zien krijgen en zelfs vast mogen houden. Om 15.15 uur wordt een leuke puzzeltocht georganiseerd door het monumentendorpje Orvelte. Aan het eind van het kinderfeestje in Drenthe ligt een leuke verrassing te wachten.

In de zomervakantie wijken bovenstaande tijden af en gaan we van 10.00 tot 11.00 uur naar ZooBizar.

Prijzen schoolreisje en kinderfeest in Orvelte

Voor groepen vanaf 20 personen en schoolreisjes kunt u prijzen opvragen via de mail. De prijzen van een kinderfeestje in Orvelte bedragen 11 euro voor kinderen en 13 euro voor ouders en/of begeleiders.