Live Muziek

Iedere 2 de zaterdag van de maand is er LIVEMUZIEK. Van april t/m oktober. Vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur.

14 juli The Rodeo Roses

The Rodeo Roses Info Jay Mac en Yanou Vanermen hebben elkaar gevonden op het snijvlak van romantiek, vrolijke rock en countrymuziek. Biografie Dit akoestische duo brengt eigenzinnige covers in de unieke combinatie van zang, viool en gitaar. In hun repertoire vind je naast country klassiekers ook nummers van o.a. Neil Diamond, The Eagles, Simon & Garfunkel, Garth Brooks, Elvis Presley, Bob Dylan, Johnny Cash en The Beatles. Ook nieuwe hits ontbreken niet en zo hebben Lily Allen, Amy McDonald, Jason Mraz, Miley Cyrus ... een vaste plaats veroverd op de setlist. Eenmaal op het podium voelen The Rodeo Roses hun publiek vlot aan en switchen ze moeiteloos van de ene sfeer in de andere. Wilt u gewoon rustig genieten of is het tijd voor een total loss-feestje? The Rodeo Roses hebben voor ieder wat wils!

11 augustus El Jackson

El Jackson Info EL Jackson is de artiestennaam van een duo uit Groningen. EL Jackson treedt op en brengt een repertoire van country en rock & roll hits. Biografie Als Melrose gitarist Erik Hoekstra in 2010 gaat samenwerken met Elkerband zangeres Lottie Bathoorn is dit het begin van EL Jackson. In hun eigen studio worden alle nummers ingespeeld en opgenomen. Het zijn allemaal hits van hun grote helden, zoals Chuck Berry, Tammy Wynette, Emmy Lou Harris, Bonnie Raitt, Elvis....

8 september Jannet Bodewes & Henk Jan van der Hoek

Jannet Bodewes & Henkjan van der Hoek-singer/guitarist/songwriter duo Info Singer/ songwriter duo met uiteraard eigen werk, country-traditionals en nummers met een hoog " herinnert u zich deze nog? " gehalte! Biografie Jannet is een zangeres met een flink aantal internationale country-prijzen op haar naam en een contract bij een platenmaatschappij in Nashville; Henkjan is een gitarist met ruim 45 jaar ervaring, naast talloze eigen formaties heeft hij o.a. ook gespeeld in begeleidingsband van bekende Nederlandse artiesten als Lee Towers, Anita Meyer, Karin Bloemen, Peter Koelwijn en vele anderen...Samen zijn Jannet en Henkjan actief als akoestisch duo en als songwriters. Daarnaast zijn ze ook samen actief in een aantal grotere formaties, o.a. een country band en een 60/70ties coverband.

13 oktober Margaretha Kleine

Margaretha Kleine Singer Songwriter Geboren in de vroege jaren zeventig kwam ze in Nieuwlande (Drenthe) in een late zomernacht ter wereld. Toen ze acht jaar oud was heeft ze gitaar leren spelen. Het was pas veel later dat Margaretha eigen liedjes ging schrijven. Het allereerste Drentstalige nummer dat op single uitkwam was D’r is niks. Deze ballade werd zo goed ontvangen op (met name) de regionale zenders dat deze debuutsingel reden was om het album ‘Drok’ op te nemen. Margaretha is aan het werk met eigen nieuwe Drentstalige liedjes. Het beloofd dus een avond te worden met veul Drentse invloeden.